logo  
 
HOME     CONTACT
Welkom op onze website!
ONLINE DIENSTEN

Bancaire diensten


Dijkhof & Partners is een zelfstandig adviseur van RegioBank in Losser. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. Waar u altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Onze bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.

Uw financiële zaken zijn bij ons in goede handen.Wie is RegioBank
RegioBank heeft ruim 550 vestigingen verspreid over Nederland. RegioBank onderscheidt zich van andere banken door de persoonlijke dienstverlening van uw eigen Zelfstandige Adviseur. U wordt geholpen door deskundige medewerkers, die u en uw situatie kennen en uw taal spreken. RegioBank is een betrouwbare bank met een compleet pakket aan diensten en producten. Uiteraard tegen een concurrerende prijs. Bij ons kunt u uw bankzaken regelen zoals ú dat wilt. Internet Bankieren kán, maar hoeft niet. We hebben spaarrekeningen met hoge rente, interessante beleggingsmogelijkheden en slimme hypotheekproducten. Alles wat andere banken ook hebben, maar dan wél met de persoonlijke aandacht die u graag krijgt van een bank. U bent namelijk nog echt ‘klant’ bij ons. Net als alle financiële instellingen in Nederland staat RegioBank onder het strenge toezicht van de Nederlandsche Bank en is op rekeninghouders van RegioBank de depositogarantieregeling van toepassing. RegioBank is onderdeel van SNS REAAL. SNS REAAL is een innovatieve Nederlandse dienstverlener op het gebied van verzekeren en bankieren. De organisatie werkt met efficiënt ingerichte werkprocessen en kosten- en risicobeheersing.


Wilt u meer weten over onze diensten en onze service? Bel 053 - 76 76 533 of gebruik het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

« terug


 


     
Copyright - 2006 - Dijkhof.nl. All Rights Reserved.