logo  
 
HOME     CONTACT
Welkom op onze website!
ONLINE DIENSTEN

Particulier verzekerenMet veel plezier verzorgen wij dagelijks het volledige verzekeringspakket van onze klanten. Dat doen we met enthousiasme, betrokkenheid en veel inzet!

Natuurlijk adviseren wij u graag omtrent uw verzekeringen. Altijd objectief, onafhankelijk van welke verzekeraar dan ook en altijd met uw belang voorop! Bij het adviseren laten wij ons niet leiden door de hoogste provisie, maar altijd door uw belang. Want alleen zo kunnen wij rekenen op een langdurige relatie met onze klanten.

Naast advisering kunt u op ons rekenen wanneer het op afhandeling van schade aankomt. Wij nemen u dan zoveel mogelijk zorgen uit handen. Administratieve- en bureaucratische rompslomp, maar zeker ook de begeleiding van het volledige traject van schadeafhandeling!

Tot slot mag u van ons een hoog kennis niveau verwachten. Al onze medewerkers hebben op hun vakterreinen de benodigde diploma's en kennis.

Uw lopende polissen inzien via internet? Klik op "mijn polissen" in de keuzebalk rechts! (voorlopig alleen voor verzekerden van de Noordhollandsche verzekeringen)

 

 

« terug


 


     
Copyright - 2006 - Dijkhof.nl. All Rights Reserved.