logo  
 
HOME     CONTACT
Welkom op onze website!
ONLINE DIENSTEN

Wonen in DuitslandVoordelen

De laatste jaren zijn er veel Nederlanders verhuisd naar Duitsland. Vanwege de belastingwetgeving, die hypotheekrenteaftrek ook voor een huis in het buitenland toestaat en ook zeker vanwege het grote prijsverschil tussen Nederland en Duitsland.Nederlandse koopwoningen zijn namelijk duur en de ruimte om hier nieuw te bouwen is beperkt. En dat terwijl er op een steenworp afstand betaalbare huizen en bouwkavels liggen!

Nadelen
De consequenties van het verhuizen naar Duitsland zijn echter ingrijpend. Je verhuist namelijk niet alleen, je emigreert zelfs! Ook verschillen hypotheken en (rand)voorwaarden enorm. Zo bestaat er in Duitsland geen voorlopig koopcontract met ontbindende voorwaarden!

Es ist Ihre Wahl!
Reden genoeg om je te laten voorlichten door de specialisten van Dijkhof & Partners die volledig "thuis" in Duitsland zijn. We regelen snel en voordelig hypotheken en verzekeringen in Duitsland.

Onze adviseurs begeleiden je in het Nederlands en beheersen de Duitse taal uitstekend.
We beschikken over informatie met betrekking tot fiscale en juridische zaken, de Eigen-Heim-Zulage, het Duitse schoolsysteem en de dagelijkse gewoonten en gebruiken. Informatie waarmee jij je voordeel kunt doen, zodat jij je straks sneller thuis voelt
.

« terug


 


     
Copyright - 2006 - Dijkhof.nl. All Rights Reserved.