Over ons

Raadgevers sinds 1996

Dijkhof & Partners Raadgevers is opgericht in 1996. We adviseren graag over verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

“We helpen nu eenmaal graag mensen”. Dat is de gemeenschappelijke factor van iedereen die werkzaam is binnen ons bedrijf. Verschillende mensen, verschillende vakgebieden, met één missie; helpen. dat verbindt de mensen binnen ons bedrijf, maar zorgt ook direct voor de verbinding met onze klanten.

RegioBank, altijd in de buurt.

Sinds december 2014 is Dijkhof & Partners ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Losser.

 

We ontvingen hartverwarmende reacties van bewoners uit Losser bij de opening destijds; ‘Wat fijn dat er eindelijk een partij die bankzaken aanbiedt bijkomt, in plaats van dichtgaat. En wat heerlijk dat je hier gewoon naar binnen kunt lopen, zonder afspraak.’

 

Persoonlijke manier geholpen

Particulieren, maar ook bedrijven weten ons inmiddels te vinden en worden op een persoonlijke manier geholpen. Je kent de adviseur en de adviseur kent jou. Geen keuzemenu dus, of lange wachttijden als je ons belt. Direct contact en antwoord op jouw vragen, dat is waar wij voor staan. Een service die wij overigens heel normaal vinden.

Dijkhof---RB

Vestigingen

Wij heten je graag van harte welkom op onze vestiging in Enschede of Losser!

Enschede

Losser

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil je direct contact met één van onze medewerkers? Wij helpen je graag!

Christian Dijkhof

Christian Dijkhof

Directeur

“Waar maken jullie het verschil?”; deze vraag wordt mij vaak gesteld als mensen op het punt staan klant te worden. “Wij helpen graag mensen”, is dan steevast mijn antwoord. Heel simpel eigenlijk. Maar omdat iedereen die hier werkt dat graag doet, ervaren klanten het echte plezier! De oplossingen en producten zijn ‘slechts’ en bijprodukt van onze echte drijfveren: Oprecht. Mensen. Helpen. Dat is waardoor we het verschil maken.

Willemijn ter Steege

Willemijn ter Steege

Persoonlijk financieel adviseur

Voor al jouw vragen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en vermogen ben ik jouw aanspreekpunt. Alle (wets)wijzigingen in mijn vakgebied zie ik juist als een uitdaging. Zo krijg jij advies op maat.

Jori Grunnekemeijer

Jori Grunnekemeijer

Adviseur verzekeringen

Heb je vragen over financiële producten? Dan kun je bij mij terecht. Voor zowel jouw verzekeringen als bankzaken. Wandel gerust eens binnen, wanneer het jou uitkomt.

Maureen Muller

Maureen Muller

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Voor al jouw vragen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en vermogen ben ik jouw aanspreekpunt. Alle (wets)wijzigingen in mijn vakgebied zie ik juist als een uitdaging. Zo krijg jij advies op maat.

Jolien Stoverinck

Jolien Stoverinck

Adviseur bankzaken RegioBank

Ik ben Jolien en voor al jouw RegioBank producten jouw contactpersoon. Mijn dag is goed, wanneer jij je naar volle tevredenheid geholpen voelt. We vinden het leuk wanneer je langs komt!

Francis van Roest

Francis van Roest

Financiele administratie

Ik zorg dat de administratie op rolletjes loopt. Maar wil je informatie of kom je ergens niet uit met jouw bankzaken of verzekeringen, ook dan sta ik met plezier voor je klaar.